ВЕЛИКА СРАМОТА: ШИРОМ СРБИЈЕ СЕ ПРОДАЈУ БОМБОЊЕРЕ У ОБЛИКУ "ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ"

Велики број трговинских ланаца у Србији у својој понуди има "Камила" бомбоњере, на чијој декларацији је јасно истакнуто да је у питању "увоз са Косова" чиме се грубо крши Устав Србије, где у преамбули стоји да је то саставни део наше земље, као и препоруке Минстарства трговине. 


Да све буде горе, када се отвори кутија, приметно је да су чоколадне бомбоне поређане у облику "Велике Албаније", чиме је упућена јасна провокација свим купцима и грађанима у Србији.  

Надлежни органи, аналтичари и представници Удружења потрошача најоштрије су осудили продају оваквог производа у нашој земљи и поручили да он под хитмо мора да буде и склоњен са рафова. 

"У продавници сам наишао на бомбоњеру која наоко изгледа лепо и одлучио сам да је купим. Искрено, нисам обратио пажњу на декларацију јер то никада не загледам. Када сам дошао кући, случајно сам погледао и пао ми је мрак на очи. На декларацији производа који сам купио у Србији стоји земља порекла Косово. Нисам могао да верујем да је неко то дозволио", сведочи видно разочаран грађанин Србије. 

Извор: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар