УЖАС: МАНИЈАК НАПАО ДЕВОЈЧИЦУ У ШКОЛСКОМ ТОАЛЕТУ, ПА ПРЕТИО ДА ЋЕ ЈЕ СУТРА СИЛОВАТИ

Београдска полиција је ухапсила Милоша М. (21) због сумње да је пратио 16-годишњу ученицу другог разреда Треће београдске гимназије, ушао за њом у тоалет Школе, затворио врата за собом, стао испред девојке и почео да је додирује по струку и задњици.  


Затим је, како се сумња, почео да откопчава каиш својих панталона. Тада је преплашена девојка вриснула и успела да побегне до прве учионице где је све испричала професорки, која је одмах обавестила руководство школе о случају. 

Напасник је запретио ученици да ће се сутра вратити да је силује и успео је да побегне. 

Руководство Школе одмах је пријавило случај полицији, а камере у Гимназији снимиле су осумњиченог који је затим, у сарадњи са грађанима, препознат, идентификован и ухапшен. 

Како је саопштио МУП, он је ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривично дело силовање у покушају и више кривичних дела полно узнемиравање. Он се сумњичи да је 18. октобра, на територији градске општине Врачар, покушао да силује малолетну женску особу. 

Милошу М. одређено је задржавање до 48 сати по налогу Вишег јавног тужилаштва. Након задржавања, биће приведен на саслушање надлежном тужилаштву. 

Истрага о овом случају је у току. 

Извор: telegraf.rs

Нема коментара:

Постави коментар