НИКОЛА МАЛЕНЧИЋ: СРПСКА ЈАВНОСТ СЕ ПРИПРЕМА ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ

Поводом најновијих дешавања на Косову и Метохију огласио се председник Нове снаге Србије, Никола Маленчић, критикујући насиље шиптарских терориста над голоруким српским народом, уз изражавање бојазни да се српска јавност припрема за велеиздају.     


Како каже "помињање свега осим Устава Републике Србије и Резолуције СБ УН 1244 у фамозном извештају о јужној српској покрајини смрди на припрему јавности за велеиздају". 

"Јучерашњи упад шиптарских терориста и насиље над ненаоружаним Србима, између осталог, представља праву слику и прилику досадашње погрешне политике актуелне власти, оличенe превасходно кроз потписивање срамног Бриселског споразума, којим је север Космета предат у руке сепаратистима", изјавио је председник Нове снаге Србије. 

"Имајући у виду све што се дешавало у последње време, не треба олако искључити ни тврдње појединих опозиционара да су ови немили догађаји последица директног договора власти у Београду и Приштини о "разграничењу", а да је голоруки српски народ био само колатерална штета тог евентуалног договора", додао је он. 

"Нова снага Србије чврсто стоји на становишту да се трајно решење статуса Косова и Метохије може тражити искључиво у оквиру Устава Републике Србије и Резолуције 1244 СБ УН, као и да је неопходно под хитно поништити Бриселски споразум и прогласити окупацију јужне српске покрајине", закључио је Маленчић. 

Извор: novasnagasrbije.rs 

Нема коментара:

Постави коментар