ХАРАДИНАЈЕВ БРАТ: ЖАО МИ ЈЕ ШТО НИСАМ УБИО ВИШЕ СРБА

Представник ветерана такозване ОВК, Насим Харадинај, рекао је да се не плаши Специјалног суда и да јавно признаје да је убијао српске војнике. 


У емисији "Фронтал" Харадинај, иначе брат од стрица премијера тзв. Косова, Рамуша Харадинаја, изразио је револт због стварања суда који једнострано третира ратне злочине. 

Он је рекао да се не плаши једне такве институције, која је "неправедно формирана, успостављена да суди Албанцима, а не Србима", за дела извршена током последњег рата на Косову, преноси "Коссев". 

Представник ветерана рекао је да су он и други припадници тзв. ОВК убијали српске војнике. 

"Убијао сам српске војнике сваки пут када сам имао шансу. Кажем својој породици да ми је жао што нисам убијао онолико колико ми је био ћеф. Жао ми је што су ми убили другове, али ми је драго што сам убијао Србе", рекао је Харадинај. 

Извор: novosti.rs

4 коментара:

  1. kozorog mnogopriča nzna da će ga nestati .a vučiću ovo treba da uđe u unm da sa kozorozima i prostacima divljacima nema razgovora .

    ОдговориИзбриши
  2. NIKAD NISAM SVINJU ZAKLO ALI OVO BIH I TO JAVNO DA SE OKRVARIM BEZ RAZMIŠLJANJA

    ОдговориИзбриши
  3. pa brate i meni je zao isto a mozda smo bili blizu jako ja sam sa uzivanjem ubijao uck ali tamo na kosarama vas nisam nesto bas video sem mudzahedina stranih i domacih ,hrvata

    ОдговориИзбриши