СУРОВИ СИЛОВАТЕЉ НА СЛОБОДИ: "МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН" ОСТАВЉА КОМЕНТАРЕ НА ФЕЈСБУКУ ОД КОЈИХ СЕ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА

"Ћао, тако их све треба шишати". Ове речи у коментару на једној Фејсбук страници за откуп женске косе можда и не делују страшно ако се не зна да их је написао Нинослав Јовановић, који је осуђен јер је шишао и силовао девојчице.


Јовановић, који живи у Малчи код Ниша, због својих изопачених поступака добио је надимак "Малчански берберин". Из затвора је изашао у јануару после издржаних 12 година робије, јер је једну девојчицу (12) из Ниша силовао, а другу из Горње Врежине покушао да силује, претходно им ошишавши косу. 

Чињеница да је на слободи забринула је 30 родитеља који су се обратили Игору Јурићу, оснивачу Фондације "Тијана Јурић", указујући да Јовановић има Фејсбук профил са 3.200 пријатеља и да тако може да нађе нову жртву. А да на Фејсбуку не мирује показују и поруке које је оставио у утисцима на страници за откуп косе, а које би могле да имају и прикривено значење. 

"Супер, само шишајте. Поздрав", написао је он. 


Испод овог утиска, додао је и коментар: "Имам доста пријатељица које би секле, а не знају". Врхунац је коментар видео снимка којим Јовановић као да описује своју филозофију односа са женама: "Ћао, тако их све треба шишати". 

Јовановић је напаствовање две девојчице у 2005. године починио док се налазио на условној слободи, након девет и по година проведених у затвору због превара и силовања. Вештаци су на последњем суђењу утврдили да није душевно оболео, али да има психопатску структуру личности те да је велика вероватноћа да ће дело поновити. 

Извор: blic.rs

1 коментар: