МИЛОШУ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ ДОБРИХ ЉУДИ: БОРИ СЕ СА ОПАКОМ БОЛЕШЋУ И НЕМАШТИНОМ

Породица Стојановић из Прокупља већ се десет година бори за Милошево здравље и могућност да живе као сав нормалан свет. 


Милош је имао прву операцију 13. октобра 2004. године на Клиници за максилофацијалну хирургију на ВМА у Београду, када му је одстрањен тумор са једне стране вилице. У марту 2013. му је дијагностикован тумор и на другој страни вилице. 

Због тога је имао и другу операцију, а има и проблеме с коштано-зглобним системом због чега је имао и операцију колена. Данас тешко хода, и константно трпи јаке болове који му онемогућавају нормално функционисање. 

Како трпи болове због болести, Милош трпи и глад. Његови родитељи немају новца како би му обезбедили нормалан живот, али ни довољно хране. 

"Нас троје једе пола хлеба и то је све што можемо да купимо. Новца више немамо", испричао је Милошев отац Горан Стојановић који, како каже, "гребе рукама и ногама" да обезбеди и основне потребе. 

Милош је био одличан ђак и завршио је Техничку школу у Прокупљу и то смер за компјутерско конструисање. Како би му се макар мало смањили болови неопходно му је бањско лечење, али његови родитељи тренутно о томе могу само да сањају. "Мој син је гладан и болестан. Нас троје живимо од 15.000 динара, ми не знамо коме више да се обратимо, али знамо да је њему потребна помоћ. Сада је сам и трпи велике болове, не може да изађе из куће и због тога је изгубио и другове", рекао је отац.

Ако сте у могућности, Стојановићима би значила било каква материјална помоћ. 

Жиро-рачун за помоћ Милошу Стојановићу: 

Agricole banka 

330-4700100324934-62 

За уплате из иностранства:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris 

Acc. With Institution: 57A 

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad 

Beneficiary: 59: 

IBAN RS353304730201297560366 

Miloš Stojanović Donja Konjuša BB Serbia

Извор: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар