СКАНДАЛОЗНО СЛАВЉЕ ПИЈАНИХ ХРВАТА УЗ ТОМПСОНА И УСТАШКЕ ПЕСМЕ

Хрвати не могу без Србије и Марка Перковића Томпсона. "Ватрени" су јуче слетели на загребачки аеродром, а контроверзни певач их је са нестрпљењем сачекао.  


Одмах по слетању на аеродром, Модрића и остале репрезентативце "ватрених" дочекао је симбол усташтва и србомрзитељски певач Марко Перковић Томпсон који се брже боље увалио са играчима и стручним штабом у аутобус и кренуо пут центра Загреба. 

Да је љубав између Томпсона и играча огромна, проткана усташтвом као неизоставним делом сваког славља, видело се и по фотографији коју је на свом "Инстаграму" објавио фудбалер Иван Ракитић са споменутим певачем уз опис: "Стигао је краљ, један једини. Идемо Хрватска", а одмах су заједнички запевали националистичку песму "Бојна Чавоглаве".

Под адреналином је највише био био Матео Ковачић. 

"Пијани смо као маце. Свакa част момцима, али и вама. Ви сте светски прваци", рекао је Матео Ковачић и повео Томпсонову "Пукни пушко". 

На самом крају, на бини се појавио и сам Марко Перковић Томпсон, певач који је каријеру направио на ратнохушкачкој и проусташкој дискографији. 

Овај пут, отпевао је песме "Лијепа ли си" и "Гени камени", пошто је после једне песме Лука Модрић тражио још једну на бис. 

Наравно, "славље" није могло да прође без наусташкије од свих, Томпсонове песме "Бојна Чавоглаве", са све стиховима "...бандо четници, стићи ће вас наша рука и у Србији"... 

Подсећања ради, само четири године пре стравичног етничког чишћења Срба са територије Хрватске, један угледни угоститељ по имену Марко Перковић одлучио је да са првим гранатама остави своје конобарско одело у које је, обучен, између осталих, служио и Србе јер су тада и они насељавали Хрватску у великом броју, обуче војничку униформу, узме америчку аутоматску пушку по којој се и назвао "Томпсон", и оде да "брани" своју земљу Хрватску од Срба. Махом становништва преко 60 година старости. 

Извор: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар