ПОДРШКА "ОРЛОВИМА": МОСКВА ЈЕ ИДЕАЛНО МЕСТО ДА СЕ ПИШЕ ИСТОРИЈА

Атмосфера у главном граду Русије уочи одлучујуће утакмице за пласман у осмину финала Мундијала између Србије и Бразила, полако се "загрева", а утисак је да бар кад су навијачи у питању српски тим већ има предност. 


На мање од 48 сати уочи меча навијачи Србије су већ поприлично доминантни у центру прелепе руске престонице, а свесрдну помоћ добијају и од домаћина. 

Оптимизам је реч која доминира. Не само због чињенице да је у фудбалу све могуће и да Бразил није импресионирао у прва два кола, него и због симболике да се дуел који би могао да буде историјски игра у граду где су Срби више од гостију - браћа у правом смислу те речи. 

Још када се томе дода да се меч игра на стадиону Спартака, који је званично отворен утакмицом против славног московског клуба и Црвене звезде, јасно је да сви једва чекају почетак меча који, како је написао селектор Младен Крстајић на Инстаграму, може да поведе овај тим у вечност. 

Дакле, Швајцарска је архивирана, шта је било било је, следи меч који је за све који воле фудбал савршенство - Србија против Бразила. 

Утакмица се игра у среду од 20 сати. 

Извор: tanjug.rs

Нема коментара:

Постави коментар