ЈЕДВА ПРЕЖИВЕО: НАРУЧИО КИСЕЛУ ВОДУ, ДОБИО ОТРОВ

Течност коју је Винко Врућинић из Старе Пазове попио у једном локалу у Инђији, изузетно је отровна, показале су анализе, а он је извукао живу главу само захваљујући брзој интервенцији лекара. 


Повређени механичар, отац двоје деце, пуштен је у међувремену са Војномедицинске академије и тренутно није животно угрожен. 

Врућинић је у понедељак увече сео у један кафић у Инђији са децом како би се освежио. Наручио је минералну воду и наискап је попио текућину којом је послужен. Међутим, после неколико тренутака уследиле су страшне сцене. 

"Винко је почео да кашље, слошило му се, призор је био језив. Поред њега су били син и ћерка. Одмах су позвали Хитну помоћ, која је убрзо стигла", само су неке од сцена које су убрзо уследиле. 

Хитна помоћ је стигла и Врућинић је пребачен на Одељење токсикологије на ВМА. Он је примљен у тешком стању. После неколико дана је пуштен, наводно на свој захтев. 

Овим случајем бави се Основно јавно тужилаштво у Старој Пазови, које би требало да испита како је дошло до тога да се Врућинић отрује. 

Врућинићу је повређена усна дупља, а према непотврђеним информацијама, лажна "кисела вода" коју је попио заправо је врста средства за чишћење. 

Наводно, у исто време када је Врућинић попио "воду", његов син је такође намеравао да утоли жеђ, али после једног гутљаја приметио је нешто чудно, тако да је прошао без озбиљних повреда, попут оца.

Извор: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар