ВУЧИЋ ПОНОВО ВРЕЂА НАРОД: ГОРИВО У СРБИЈИ НИЈЕ СКУПО, БИТАНГЕ И ЛОПОВИ ЛАЖУ

Александар Вучић изјавио је данас да постоји простор да се размотри измена цена дизел горива, али да о томе неће бити речи док се не заврше, како се изразио, насилни протести возача. 


"А биће завршени, јер нико неће дозволити насиље", рекао је Вучић у Новој Пазови и додао да и сам сноси део кривице јер је молио Владу Србије да омогући одржавање тих протеста по улицама. 

Каже и да ће држава видети шта може да учини по питању цене дизела, због пољопривредника и превозника пре свега, али да никакве мере неће доносити под притиском улице. 

"Противзаконитим притисцима неће моћи ништа", рекао је Вучић новинарима и истакао да је његов посао да осигура сигурност и безбедност свих грађана Србије, а не да на будућност Србије утичу битанге и лопови, власници најскупљих аутомобила који, како каже, протесте организују на лажи да Србија има најскупље гориво. 

Вучић је додао да је погрешио што је рекао надлежним органима да пусте да се протестује, а догодио се најбруталнији напад на једног грађанина, којем су, уз пребијање, одузели и торбицу са новцем. 

У прилог томе да је лаж да је гориво најскупље у Србији, изнео је податке да је бензин скупљи у Албанији, где су ниже и плате и пензије. 

Извор: tanjug.rs

Нема коментара:

Постави коментар