УСТАШЕ И ШИПТАРИ ЗАЈЕДНО ПРОВОЦИРАЈУ СРБЕ: ГОТОВИНА И МЕСИЋ ПОКАЗИВАЛИ АЛБАНСКОГ ОРЛА

Након провокација швајцарских репрезентативаца, Ђердана Шаћирија и Гранита Џаке, на утакмици са Србијом када су показивали двоглавог орла и поремећених изјава Фудбалског савеза Албаније да ће једног дана имати репрезентацију "велике Албаније", сада су се Шиптарима у њиховим болесним провокацијама придружили и Хрвати, злочинац Анте Готовина и Стјепан Месић. 


Албански медији објавили су фотографију усташког злочинца, Анте Готовине, како рукама показује шиптарског орла, хвалећи се на сва уста како имају подршку Хрватске.

Познато је да Туђманов генерал, Готовина, руководилац геноцидне акције "Олуја", од раније шурује са Шиптарима саветујући их како да по хрватском рецепту што успешније спроведу етничко чишћење Срба.

Готовина је у мају боравио у Приштини где се сусрео са такође ратним злочинцем, коме је као и њему суђено у Хагу, Фатмиром Љимајем, где су разрађивали тактику за напад на север Косова.

Нажалост, Готовина није једини у својој болести. Потпуно отворено, без икаквог скривања, придружио му се и некадашњи председник Југославије, Стјепан Месић, показујући шиптарског орла.

Угледајући се на своје идоле, безброј Хрвата је попут Готовине и Месића пружило подршку Албанцима, те се масовно сликају са шаховницама показујући орла.

Извор: tanjug.rs

Нема коментара:

Постави коментар