ПОЛИЦИЈА ПРЕТРЕСЛА СТАН ДАРКА КОСТИЋА, ОНО ШТО СУ ПРОНАШЛИ ХИТНО ПОСЛАТО НА АНАЛИЗЕ

Полиција је темељно претресла стан на Новом Београду у којем живи модни креатор, а који је ухапшен због сумње да је сексуално узнемиравао малолетника Л. Ј, иначе учесника емисије "Неки нови клинци", али и младића Ш. Б. (22) којем је давао и кокаин, приликом чега је пронађено неколико трагова за које се сумња да су од кокаина и других опојних дрога, сазнаје дневни лист "Блиц". 


"У питању су папирићи и они су послати на анализе. Такође, било је још неколико трагова за које се сумња да су од дрога. У наредним данима, када стигну резултати анализа, биће познато да ли је Костић у свом стану имао кокаин и друге дроге, што је полицији испричао и младић Ш. Б. који је такође дизајнера пријавио за недозвољене полне радње" каже извор листа из истраге. 

Полиција је, такође, узела снимке са видео надзора из зграде у којој Костић живи, као и изјаву од портира који у њој ради. 

"Тражен је и његов листинг за телефон, а и сам телефон ће се вештачити", додао је саговорник дневног листа. 

Њему се на терет стављају чак три кривична дела: полно узнемиравање, недозвољене полне радње и омогућавање уживања опојних дрога. На саслушању у Трећем основном тужилаштву бранио се ћутањем, а суд му је одредио притвор до 30 дана како не би утицао на сведоке. 

Костић је у петак ухапшен због полног узнемиравања малолетника Л. Ј. (15) који га је пријавио полицији. Након што је овај случај доспео у јавност, полицији се јавио још један младић, иначе пунолетан, који је дизанера пријавио за напаствовање под дејством наркотика. 

Сумња се да је Костић малолетног Л. Ј. додао као пријатеља на фејсбуку, где су се потом дописивали, да би Костић убрзо дечаку понудио да дође код њега да га слика за модни едиторијал, нудећи му за сваку направљену слику по 50 евра. 

"Дечак је 14. јуна дошао у Костићев стан, а он му је рекао да се скине го и да легне поред њега. Када је Л. Ј. то одбио, модни креатор је покушао да га привуче себи, али се дечак отргао и побегао" каже извор листа. 

А како се сумња, само пет дана раније, Костић је у свом стану напаствовао младића Ш. Б. (22), ком је пре тога дао кокаин. 

"Како је младић испричао он је Костића позвао након што је добио његов број од познаника како би од њега набавио кокаин. Нашао се са дизајнером, а он га је одмах позвао код себе у стан. Тамо му је дао да повуче црту кокаина, а онда га додиривао по интимним деловима тела. И он је успео да се извуче и побегне", објашњава саговорник листа. 

Како сазнаје "Блиц", полицији се јавило још неколико младића, сви са сличним причама, који тврде да их је Костић напаствовао. У наредним данима они ће бити саслушани. 

Како каже извор листа упознат са истрагом сумња се да је Костић малолетном Л. Ј. (15) једном приликом дао "камагру", средство за потенцију, што је дечак тек касније сазнао. 

"Порукама у мобилном телефону Костића откривене су поруке где га је дечак нападао што му је Костић кришом дао камагру", каже извор.

Иначе, ово није први пут да Костић има везе са опијатима. Наиме, он је раније привођен због поседовања наркотика, где му је у стану поред кокаина пронађена и такозвана дрога за силовање, чија је ознака ГХБ. 

Извор: blic.rs

Нема коментара:

Постави коментар