ИСТРАЖИВАЊЕ ПОКАЗАЛО: ПУШАЧИ ВИШЕ НИСУ ПРИВЛАЧНИ

Некада је цигарета у устима била симбол сексепила, моћи, бунта, али та времена су прошлост. Свака друга жена не жели да се забавља са пушачем, показало је истраживање спроведено међу хиљаду самаца, међу којима је било 57 одсто непушача, 24 одсто пушача и 19 одсто корисника електронских цигарета.


Чак 70 одсто жена рекло је да их дувански дим одбија, а њих 56 одсто да се не би забављало са пушачем. Припадници јачег пола су мало толерантнији, па је 46 одсто мушкараца нагласило да се не би забављало са женом која пуши, док је 65 одсто рекло да је пушење непривлачно. 

На питање зашто се не би забављали са пушачем, највећи број испитаника, 91 одсто, навео је непријатан мирис цигарете. За њих 75 одсто разлог је страх због пасивног пушења којем би били изложени. Свесни су тога изгледа и пушачи, па 40 одсто њих не би на апликацијама за упознавање открило да ужива у дуванском диму. 

Такође, већина испитаника је рекла да су им и корисници електронских цигарета непривлачни, међу њима 55 одсто жена и 44 одсто мушкараца. 

Извор: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар