ВУЧИЋ ПОНОСАН ШТО ЈЕ У БЕОГРАДУ ОДРЖАН ШИПТАРСКИ ФЕСТИВАЛ

Када је реч о фестивалу "Мирдита, добар дан!", Александар Вучић каже да је одржавање тог фестивала узнемирило многе грађане Србије и многе Србе, али да је поносан што је Београд показао да је постао космополитски град. 


"Имао сам по том питању тешку расправу са старијим сином и рекао сам оно што мислим. Мислим да смо показали разлику којом не треба да се хвалимо пред међународном заједницом. Треба грађани да се поносе. Док оне које иду да посете своје цркве каменују и туку, ми њих пуштамо", напомиње Вучић. 

Каже да је то показатељ демократског капацитета Србије и најбољи показатељ да је наша земља "постала нормална земља". 

"Имате слику да су неки људи дошли да протестују, ми се не плашимо да чујемо било чије аргументе, није проблем што су рекли ружне ствари о мени и руководству Србије, и једни и други који су учествовали, и Срби и Албанци", закључује председник. 

Извор: tanjug.rs      

2 коментара:

  1. Анониман04. јун 2018. 01:41

    Ovaj ili je sve više lud ili mi!Šizofrene izjave treba da su već odavno predmet šire društvene zajednice,ili,ode Srbija u Nesođiju!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Ma pusti te nevazne zajebancije, zabole zapad za nasu toleranciju, Obrni okreni opet ce zapad da bude protiv nas, ali imamo i mi prijatelje koje nesmemo da zaboravimo i to sposobne.

    ОдговориИзбриши