БАХАТИ НАПРЕДЊАК ЂУКАНОВИЋ ПОРУЧИО ГРАЂАНИМА: АКО ВАМ ЈЕ СКУПО ГОРИВО ИДИТЕ ПРЕВОЗОМ, ТАМАН ЋЕ СЕ И ГУЖВЕ СМАЊИТИ

Посланик Српске напредне странке, Владимир Ђукановић, који се прославио афером "Молер" у Државној лутрији Србије, "саветовао" је грађане да не морају да возе аутомобиле уколико им је скупо гориво и да је за оне који немају пара место у аутобусу. 


Као добар ефекат тога он је навео да ће се растеретити гужве у саобраћају, вероватно да би чланови и функционери СНС-а "наваљени" на државни буџет могли лакше да пролазе кроз град. 

"На крају крајева ако ти је скупо гориво иди превозом. Не мораш баш да возиш. Не мора баш свако у центар Београда да дође колима или већ где. Немој да возиш, иди градским превозом и онако би било добро да се растерети гужва у градском саобраћају", рекао је Ђукановић, на тај начин објаснивши грађанима како је вожња аутомобила привилегија искључиво богатих. 

Он је за цену горива оптужио демократе, Русе, НИС и кризу на Блиском Истоку. Он је рекао да су сви који учествују у блокади партијски активности који су плаћени и добијају храну и воду, ваљда јер је напредњацима незамисливо било шта без финансијских и прехрамбених стимуланса. 

Посебно урнебесно је његово објашњење да је у Мађарској много већа цена него у Србији па да грађани одлуче да ли хоће да живе као у Европи или као у Македонији. Наравно као критеријум живота у Европи узео је европску цену горива, а не ниво европских плата. 

Он је запретио грађанима да ће се уколико држава смањи акцизе смањити и социјална давања. Изгледа да ће плате посланика и функционера остати исте, будући да њихово смањење није помињао. 

Извор: pravda.rs

Нема коментара:

Постави коментар