ПОЧЕЛО ЈЕ: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ И ВЕЋИНА ОДБОРНИКА НАПУСТИЛИ СНС У БЛАЦУ

Група одборника напустила је одборничку групу Српске напредне странке у Скупштини општине Блаце и формирала одборничку групу "Напред за Блаце". 
Обавештење о напуштању поднели су председнику Општине, Зорану Јозићу. Како истичу, ову одлуку донели су пре свега зато што су незадовољни стањем у Повереништву Српске напредне странке у Блацу. 

"Као одборници који смо на последњим локалним изборима у Блацу били стожери изборне листе Српске напредне странке која је у Блацу имала најбољи резултат у својој историји, обавештавамо јавност да напуштамо одборничку групу Српске напредне странке, а из разлога како бисмо се супротставили безумној политици коју води повереник СНС-а у Блацу", наводи се у саопштењу. 

Након што је примио Одлуку већине одборника о иступању, актуелни председник Општине Блаце, Зоран Јозић, обавестио је јавност да иступа из чланства Српске напредне странке. Овај свој потез, како наводи, сматра моралним чином, како каже подржавајући у свему новоформирану одборничку групу "Напред за Блаце". 

Извор: danas.rs

Нема коментара:

Постави коментар