ВУЧИЋ О ГЕЈ ПАРАДИ: ВИДИМ СЕБЕ ТАМО, МОЖДА ЋУ БИТИ НА ЊЕНОМ ЧЕЛУ ОВЕ ГОДИНЕ

Питање које је поставио један од новинара током састанка у Софији прошло је незапажено у нашим медијима. 


Поред питања о правима хомосексуалне популације и када ће им бити омогућено да се венчавају и остварују права из социјалне и здравствене заштите, на која је Вучић одговорио да ће то држава ускоро да регулише, једно новинарско питање је привукло нашу пажњу. 

Након објашњења да ће Парада поноса бити одржана у септембру, новинара је занимало ко ће предводити Параду и да ли постоји могућност да то буде он и да ли види себе на Паради, на шта је Вучић одговорио: "Видим себе тамо. Могуће је да ћу бити. Можда. Али природније је да тамо буде Ана. Мислим да ћемо и тако као власт послати јасну поруку". 

Да ли ће Александар Вучић ући у историју као први председник Републике Србије који је предводио Параду поноса, остаје нам да видимо у септембру ове године. 

Извор: pravda.rs

2 коментара:

  1. Анониман24. мај 2018. 07:59

    Predvoditi paradu srama u drzavi u kojoj je bela kuga jedna od najgorih bolesti i to od strane predsednika ili bilo kog clana vlade ili ministra je otvoreni akt izadje i ubistva sopstvenog naroda parade srama izopacenih skotova zabraniti na 99 god sa kakvim pravom se trose pare poreskih obveznika a pokradaju i radnici i penzioneri nakaze svoju izopacenost nek drze u svoja 4 zida

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka cast autoru ovoga komentara.Da li su oni svesni sta rade?Dozvoliti divljanje tih bolesnika je akt protiv sopstvenog naroda.Podrzavati tu sramnu paradu ili jos i stati na celo iste, je izdaja i prevara glasackog tela.Zasto nisu to istakli u toku predizborne kampanje pa bi videli kako bi se proveli?Ako zaista predsednik drzave uzme ucesce u tom razvratu,moze se slobodno smatrati politickim mrvacem za sva vremena!!

    ОдговориИзбриши