ШТА ЈЕ БИО ПРАВИ РАЗЛОГ ОТКАЗА СЛАВОЉУБУ МУСЛИНУ?

После много медијских спекулација и нагађања јавности први човек српске куће фудбала открио је шта је био прави разлог отказа Славољубу Муслину. 


Вест о смени Славољуба Муслина недуго након што је репрезентацију Србије одвео на Мундијал шокирала је већи део јавности. 

Љубитељима фудбала није било јасно који је основни разлог за такву одлуку Фудбалског савеза Србије, а конкретно објашњење је изостало све до данас. 

Свима је познато да је проблематичан био став Славољуба Муслина везан за Сергеја Милинковић-Савића, али је проблем био и у случају Адема Љајића који све до завршног дела квалификација није позиван у национални тим. 

"Директно сам питао да ли је с њима проблем фудбалски или неудбалски. Да ли Адем и Сергеј због некоректног понашања нису у првом плану... Добио сам одговор да је једини разлог због ког их не позива фудбалски. Да њих двојица квалитетом, начином игре и знањем немају шта да траже међу 20 играча репрезентације", објаснио је Кокеза. 

Први човек српске куће фудбала тврди да је остао затечен оним што је чуо од Муслина након што је селектор уживо одгледао утакмицу Ница - Лацио на којој је Милинковић-Савић постигао два гола. 

"Ни дан-данас не разумем селекторово објашњење. Углавном, његово мишљење било је да је Сергеј био један од најгорих играча на терену у том сусрету. Не знам шта више од тога да кажем", објаснио је Кокеза. 

Још један од разлога због којих је одлучено да се не настави сарадња са Славољубом Муслином лежи у чињеници да је атмосфера у екипи пред завршни део квалификација била значајно лошија него пре. 

Кокеза је уједно објаснио да је на месту селектора желео Драгана Стојковића - Пиксија али да то није била реална прича због чега уважава став Горана Буњевчевића да Младен Крстајић остане за кормилом националног тима. 

Извор: beta.rs

Нема коментара:

Постави коментар