ЗАДУЖБИНА "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" ОРГАНИЗУЈЕ КУЛТУРНО-ОБРАЗОВНИ ПРОГРАМ "НАЈЛЕПШЕ ПРИЧЕ ИЗ СРБИЈЕ"

Задужбина "Доситеј Обрадовић" организује културно-образовни програм "Најлепше приче из Србије", у суботу, 23. децембра 2017. године, у просторијама Задужбине, ул. Краља Милана 2, са почетком у 13 часова


Програм је подржан од стране Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону. Заинтересовани учесници који нису у могућности да тог дана дођу у Београд програм могу да прате путем преноса уживо на линку: https://media.rcub.bg.ac.rs/?p=6186. Дружење почиње у суботу, у 11 часова, у Конаку кнегиње Љубице, где су припремили интегративну представу "На кафи код кнегиње Љубице". 

"Због лоших техничких капацитета у самом Конаку нисмо у могућности да представу и остали део програма снимамо и уживо преносимо, већ ћемо од 13 часова програм организовати из просторија Задужбине, где су обезбеђени сви технички услови за реализацију програма. Овај плакат, можете да слободно делите на сајтовима и друштвеним мрежама, као и свим заинтересованим лицима који имају расположење да се укључе у програм. Била би нам велика част и задовољство да будете део најлепших прича из Србије", наводи се у позиву на ову манифестацију. 

Извор: dositejeva-zaduzbina.rs

Нема коментара:

Постави коментар