У МАРТУ ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ САМО БЕОГРАДСКИ ИЗБОРИ

Парламентарни избори биће одржани кад за њих буде било време, а београдски избори редовно, у марту, одлучио је Главни одбор Српске напредне странке на предлог лидера партије Aлександра Вучића. Пре седнице Главног одбора, одржана и седница Председништва СНС-а. 


У марту ће бити одржани редовни београдски избори, одлучио је Главни одбор СНС-а усвајајући тиме предлог који је лидер странке Александар Вучић изнео обраћајући се на почетку седнице ГО. 

Новинаре је о тој одлуци обавестила члан Председништва странке, Маја Гојковић, која је рекла да је одлука донета након веома садржајне расправе, да је за њу гласало више од 500 чланова ГО, а само су четири била против. 

То значи да ванредних парламентарних избора неће бити заједно с београдским, а одлуку је Гојковићева образложила као одлуку у интересу Србије, а мање у интересу СНС-а, истичући да је у овом моменту апсолутно неопходно да постоји стабилна парламентарна већина. 

О кандидату напредњака за београдске изборе, како је рекла, и о тиму за те изборе, разговараће се на страначким органима, пре свега београдским. 

Извор: rts.rs

Нема коментара:

Постави коментар