НИКОЛА МАЛЕНЧИЋ: ЧИЈЕ ЈЕ НАШЕ КОСОВО?

Никола Маленчић, председник Нове снаге Србије, у ауторском тексту за Српске интернет новине говори о значају Косова и Метохије за Србију и српски народ, као и о свом личном односу према јужној српској покрајини.


Сваки Србин који иоле познаје српску историју и који има макар мало поштовања за огромне жртве које су наши преци вековима подносили у борби за очување српског имена на светој српској земљи, зна да Косово вреди много више од 200 милијарди евра, на колико се процењује вредност српске имовине у јужној покрајини. 

Косово је колевка и крсно име Србије, наша историја и будућност, традиција и духовност, духовна и морална вертикала српског народа. 

Никад нећу разумети оне који могу и да помисле да је могуће трампити Косово и Метохију за улазак у Европску унију, који се без обзира на све уступке и понижења никад неће ни догодити. 

Никад се нећу помирити са предајом најважнијег дела Србије у крваве шиптарске руке и никад нећу одустати од борбе за повратак Космета у уставно-правни поредак Републике Србије. 

Сигуран сам да има много младих људи који размишљају на такав начин и то ми даје веру и наду да ћемо једног дана ослободити Косово и Метохију и да ћемо са поносом моћи пред Милоша и Лазара. 

Извор: sin.rs

Нема коментара:

Постави коментар