ЦРНО-БЕЛИ СРУШИЛИ АЛБАНЦЕ И ДОШЛИ НА КОРАК ОД ПЛАСМАНА У НАРЕДНУ ФАЗУ ЛИГЕ ЕВРОПЕ

Фудбалери Партизана победили су синоћ албански Скендербег 2:0 (1:0) у Београду, у 4. колу Б групе Лиге Европе.


Албанци су погнутих глава напустили Хумску, а уколико то учине и фудбалери Јанг Бојса за три недеље Партизан ће први пут од сезоне 2004/2005. играти у Европи и на прагу пролећа. Српски шампион није одиграо лепу утакмицу против Скендербега, али су такмичарски приступ и реализација у правим тренуцима донели злата вредне бодове који црно-беле стављају у готово идеалну позицију пред последњих 180 минута фудбала у групи Б. 

Утакмица која је у табору српског шампиона после извлачења група обележена као једина у којој не долази у обзир ниједан исход осим победе била је све само не рутина црно-белих, свакако не до водећег гола. Албанци су се као и на свом терену две недеље раније “наоружали” борбеношћу и агресивношћу и било је јасно да може да дође до проблема уколико Ђукићеви изабраници не одговоре на исти начин. 

На почетку утакмице на јужној трибини је развучена “шеталица” са ликом кнеза Лазара, а касније су се ређале песме посвећене Партизану уз повремено хорско скандирање са свих страна стадиона “Косово Србија”. 

Извор: tanjug.rs

Нема коментара:

Постави коментар